Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı midein insanların dumandan zehirlenmesine pürüz olan müstacel yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı kül ordu olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir özge özelliği kilit + branş seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Açılıp - kapanma mesleklevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında makul periyotlarla bu tavır denetleme edilmelidir. 

Yangın bapsı nite hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın kapıları kararlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının çalışmalevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın dosdoğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bek bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin şık bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının kontrolör edilmesini mideerir. Başkaca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve nöbetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 vakit beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa hariçya, haricen başlangıçlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-finans kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar maslahatlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu içeride mahsur kalabilir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak denetleme şeşna kızılınmasına yardımcı olur ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri tasarruf yerından yarar iktisap etmek amacı ile yapılan, en zait 100 isim kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi skorsına bağlamlı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 intibak sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip çıkmak; dayanıklı, estetik kapılara en akla yatkın fiyatlarla ehil yetişmek muhtevain İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden yargılama bilgi alabilirsiniz.

Gerek bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak aşağıda ülke kayran illere ihtimam vermekteyiz.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kanatlar zarfında onat yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı yangın kapısı midein dayanak plakaları mevcuttur.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve flama geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 alışverişlevi[bileğhizmettir

Report this wiki page